Kom til salgs- og byttemøde ved Museet!

Søndag d. 14. august er der atter salgs- og byttemøde, hvor danske stenklubber og deres medlemmer kommer med deres “byttere” og mange andre spændende ting.

Kom og gør et godt køb blandt masser af flotte sten, krystaller og fossiler fra ind- og udland. Davinde Stenmuseum har åbent fra kl. 10.00 – 17.00. Både museum og marked er åbent for alle!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kom til salgs- og byttemøde ved Museet!

 1. Mia Andersen skriver:

  Hej Christel
  Øv, den søndag gik jeg glip af. Hvornår mon I afholder sådan en dag igen? Vi er en nordjysk familie på 4 der ELSKER sten og fossiler så vi vil gerne tage turen til Fyn en dag. Vh. Mia

 2. Christel skriver:

  Hej Mia
  Vi forventer at afholde salgs- og byttemødet igen ca. samme tid næste år. Men før det kommer der sikkert andre arrangementer – kalenderen er ikke helt på plads endnu, men kommende arrangementer vil kunne ses her på siden. Sidst, men ikke mindst, er der åbent i museet den 2. søndag i hver måned, undtagen december, og der er altid et skab med sten til salg, samt gratis rodekasse til børn.
  Et tip, hvis I gerne vil være med hvor det sker, er at melde jer ind i jeres lokale stenklub. Så får I nemlig også adgang til vores facebookgruppe, hvor vi annoncerer alle vores møder og fællesture.
  Håber at se jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.