Nyt forum på hjemmesiden

Fra i dag vil vi afprøve et diskussionsforum her på siden. Alle kan tilmelde sig, også ikke-medlemmer, men kun medlemmer har adgang til hele indholdet.

Hvis du er medlem af DfS, og opretter dig på forum, kan der gå lidt tid før du får fuld adgang. Det skyldes at jeg manuelt skal give tilladelsen. Jeg gør det så hurtigt jeg kan!

Jeg håber at I vil tage godt imod det nye forum, som giver os mulighed for at snakke sammen uden risiko for coronasmitte. Og husk kammertonen!

OBS! Sådan opretter du dig som bruger
Klik på knappen “Tilmeld” i den blå menu på forum-siden. Du kommer nu til en side hvor du skal skrive brugernavn (det navn vi andre kan se på forum) og e-mail adresse (kan ikke ses af andre end administrator). Når du har gjort det, får du en e-mail fra WordPress. Kommer den ikke indenfor 10 minutter, kig i din spam mappe. Klik på det øverste, lange link i mailen. Du kommer nu til en side hvor du kan få WordPress til at lave en adgangskode til dig (du kan ændre den senere i din brugerkonto). Klik på knappen og kopier den adgangskode, der kommer frem. Gå til forum-siden igen, klik på “Log Ind” i den blå menu, og brug din e-mail adresse og den adgangskode, du har kopieret.
Virker det stadig ikke, send en e-mail til webmaster på skaerven.red@gmail.com

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *